Pasta Bolognese med pesto

Pasta Bolognese er en ganske enkel og rask middag samtidig at det smakerL1000970.JPGTrykk for oppskrift:
Ingredienser:            4 porsoner

  • 400g karbonadedeig
  • 0,5 rødløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 boks hakkede tomater
  • 300g spagetti
    Pesto:
  • En god neve basilikum
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

Finhakk løken og hvitløken, og brun det i stekepannen.
Tilsett karbonadedeigen, salt og pepper og bland det godt i løken.
Når karbonadedeigen er brunet ha i de hermetiske tomatene. (NB: Hvis du ikke vil ha tomatbiter mos de i en blender).
Rør rundt pastasausen du nå har laget og la det stå på middels varme, mens du koker opp spagettien.
Ha ingrediensene til pestoen oppi en blender.

Da er det bare å forsyne seg med Pasta Bolognese og Pesto🙂

 
L1000958.JPGIngrediensene du trenger til Pasta Bolognese

L1000967.JPGOg det du trengte til pestoen

L1000964.JPGSå var pastasaus ferdig

L1000970.JPGOg neste stopp munnen 🙂

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s