Har du noen ideer til middag eller dessert, så gjerne kommenter det så blir det sikkert det om et par uker 🙂 Please kommenter
Har du noen ideer til middag eller dessert, så gjerne kommenter det så blir det sikkert det om et par uker 🙂 Please kommenter
Kyllingform med sopp og cherrytomater. 4 pers.
6-700 gr kyllingfilet ( 4 stk )
1 ts salt – kvenet pepper
2 ss solsikkeolje
2 fedd hvitløk
1 pk sopp (ca. 250g)
1 pk cherrytomater
1 beger creme fraiche
1 ss sitronsaft
1 ts timmian
1 ts salt
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
salte og pepre kyllingen og brun dem i en panne med solsikkeolje.Legg deretter kyllingen i en ildfast form.
Fres hakket hvitløk, delte ferske sopp og hele cherrytomater i stekepannen i ca. 2 min.Tilsett creme fraice, sitronsaft, timmian og salt og kok opp.Hell stuingen over kyllingen og ha formen i ovnen ca 20 min. ved 200 grader.
Server med evt. fransk baguett , poteter eller ris.
LikeLike
Det høres godt ut!
Tenker å lage det neste fredag
LikeLike