Ideer?

Har du noen ideer til middag eller dessert, så gjerne kommenter det så blir det sikkert det om et par uker 🙂 Please kommenter

Unknown-2.jpeg      Unknown-1.jpeg

Unknown-3.jpeg    Unknown-4.jpeg

Har du noen ideer til middag eller dessert, så gjerne kommenter det så blir det sikkert det om et par uker 🙂 Please kommenter

 

2 Comments

  1. Kyllingform med sopp og cherrytomater. 4 pers.

    6-700 gr kyllingfilet ( 4 stk )
    1 ts salt – kvenet pepper
    2 ss solsikkeolje
    2 fedd hvitløk
    1 pk sopp (ca. 250g)
    1 pk cherrytomater
    1 beger creme fraiche
    1 ss sitronsaft
    1 ts timmian
    1 ts salt

    Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
    salte og pepre kyllingen og brun dem i en panne med solsikkeolje.Legg deretter kyllingen i en ildfast form.
    Fres hakket hvitløk, delte ferske sopp og hele cherrytomater i stekepannen i ca. 2 min.Tilsett creme fraice, sitronsaft, timmian og salt og kok opp.Hell stuingen over kyllingen og ha formen i ovnen ca 20 min. ved 200 grader.
    Server med evt. fransk baguett , poteter eller ris.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s