Kylling med estragonsaus

Selv om det ikke ser så godt ut, så er det en god smak!Trykk for oppskrift:

Ingredienser:     4 porsjoner

  • 4 kyllingfilet
  • Vann
  • 1 buljongterning
  • 2 ss smør
  • 1 ss olivenolje
  • 3 sjalottløk
  • 5 fedd hvitløk
  • 0,5 dl hvitvin
  • 1 dl kokosmelk
  • 2 ss dijonsennep / 2 ts sterk sennep
  • 4 ss hakket frisk estragon / 2 ss estragon krydder
  • Sitronsaft

Slik gjør du:

Legg kyllingfilene i en gryte så de blir brunet, og tilsett litt vann og en buljongterning. Gjerne tilsett litt salt og pepper.

Finhakk hvitløk og sjalottløken og stek i en gryte sammen med smør og olje.
Så har du i hvitvinen og la det småputre i et par minuter.
Tilsett resten bortsett fra smøret.
Ta ca. 1 dl av vannet som er ved kyllingen oppi gryta.
Kok opp til at det tykner mens du rører.
Smak til med sitron.

Bon appetit 🙂

Varene som måtte til

Da er kyllingene ferdig

Da er det bare å tilsette resten

Da var alt satt på et fatt, så neste stopp munnen🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s