Bacon- og potet panne

Denne middagen er en blanding av omelett og lasagne.L1000783.JPG

Trykk for oppskrift:


Ingredienser:     2-3 voksne 

  • 5 skrelte poteter (kokte)
  • 10 skiver ost
  • 8 skiver skinke
  • Bacon
  • Mozzarella
  • Persille
  • 2 egg
  • 2 dl kremfløte


Slik gjør du:

Sett ovnen på 175°
Skrell, kok og kutt potetene i 1cm tykke skiver.
Ha potetene i en bolle og bland inn salt og pepper.

Legg potetene på en form så bunnen er dekket av poteter.
Legg skinke over potetene, og ost oppå skinken.
Repeter det en gang til.
Strø deretter kokt bacon og persille over osten.
Legg det siste laget poteter over baconet og persillen.
Ha så mozzarella på toppen.
Bland fløten og eggene med en gaffel og hell jevnt utover mozzarellaen.

Sett den i ovnen i 40-45 minutter på midterste rille.
Bon appetitt 🙂
L1000761.JPGIngrediensene som måtte til, pluss bacon

L1000767.JPGDa var potetene ferdig skrelt, kuttet og blandet med salt og pepper

L1000772.JPGDa er det bare å repetere

L1000773.JPGNeste stopp ovnen

L1000783.JPGFornøyd med sluttresultatet

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s